Takterassen

Vi er svært heldige som har en stor takterrasse som gir oss 360 graders utsikt over byen vår. Takterrassen er åpen for beboerne hele året (nøkkelbrikke kreves). Her oppe gir også nøkkelbrikken tilgang til felles toaletter, som deles med eventuelle leietakere av selskapslokalet. Området er kameraovervåket av hensyn til beboerne og byggets sikkerhet.

Vi har årlige dugnader hvor vi vedlikeholder planter og møblement på terrassen. Solsengene er designet og bygget av beboerne selv. Vi håper alle tar godt vare på inventaret på terrassen. Vi gjør samtidig oppmerksom på at det er ikke anledning til å medbringe egne møbler.

Ordensreglene for takterrassen kommer snart (men kan også leses i oppslag på toalettene i 8 etg). I mellomtiden minner vi om strengt grillforbud hele året, selv om det ser ut som det er en grillplass på den ene siden. Det er viktig at dette blir overholdt grunnet svært stor brannfare. Bruk av fyrverkeri på takterrassen er strengt forbudt.

Det er også viktig at alle røykere står minst 5 meter unna ventilasjonsanlegget, så leilighetene under slipper å få røyklukt sigende inn i leiligheten sin. Kast alle sneiper i askebegre, og ikke over kanten av bygget.

Dersom du ser at reglene for bruk av takterrassen brytes, setter vi pris på at du gir umiddelbar beskjed til vedkommende eller til styret.