Ny i CK30

Ny i CK30?

Først og fremst; Velkommen til CK30. Vi håper du finner deg godt til rette i borettslaget og at du vil komme til å trives her.

Som ny i CK30 er det en del ting som du bør sette deg inn i, og vi som sitter i styret i borettslaget jobber fortløpende for at du skal kunne finne så mye som mulig av denne informasjonen her på nettsidene våre. Derfor oppfordrer vi deg nettopp til å gjøre deg kjent med nettsidene våre da du vil finne svar på veldig mange spørsmål her inne.

Når det er sagt så er det noen ting som man som nyinnflyttet kan begynne med å gjøre, og vi forsøker oss derfor på en liten liste med linker her:

  1. Bestille strøm
  2. Bestille Internett (og kabel-TV)
  3. Registrere porttelefon
  4. Sette seg inn i husordensreglene og vedtektene i borettslaget
  5. Lese seg opp på vedlikeholdsplikten din (og borettslagets)
  6. Gjøre deg kjent med «Min Side» hos USBL
  7. Melde deg inn i vår Facebook-gruppe

Deretter anbefaler vi deg rett og slett å surfe rundt på nettsidene. Det er kanskje ikke alt som er like morsomt her inne, men informasjonen er veldig nyttig.

Erfaringsmessig så er det en del av de som flytter inn i borettslaget som tidlig etterlyser faktura for å få innbetalt felleskostnader. Dette er det vår forretningsfører (Usbl) som tar seg av, og kontaktinformasjon finner du på Usbl sine nettsider.

Dersom du etter å ha surfet litt rundt, fortsatt ikke finner svar på det du lurer på, kan du besøke kontakt-sidene for å sende en henvendelse til styret (eller en av våre leverandører). Basert på hva du velger i nedtrekksmenyene her, vil vi rute din henvendelse til riktig sted.

Igjen – velkommen til CK30. Vi håper du vil trives her i borettslaget.

Vennlig hilsen styret i CK30