FSS – Porttelefon

Feilsøke porttelefonen

Får du ikke SMS når du forsøker å registrere deg i porttelefon-appen?
Dette kan skyldes problemer med å levere SMS fra Frankrike til Norge, eller feil hos produsenten av porttelefonanlegget. Hvis dette skjer bør du prøve registreringen i appen igjen neste virkedag/hverdag.

Får du en feilmelding i porttelefon-appen etter at du har registrert deg?
Både i iOS (iPhone) og på Android-telefoner vises i porttelefon-appen en feilmelding som sier «Your intercom is not compatible» etter at du har registrert deg. Denne meldingen kan du se bort i fra. Appen fungerer likevel så lenge du har registrert deg.

Har du registrert telefonnummeret ditt?
For at porttelefonanlegget skal vite hvem som skal ringes opp når noen ringer på en leilighet i CK30, må telefonnummeret som skal ringes registreres. Dette gjøres på www.ck30.com, og porttelefonen vil da fungere når du har fått bekreftelse på at registreringen har gått igjennom.

Hvorfor ringer mobilen i stedet for i porttelefon-appen?
Appen vil kun fungere dersom du har dataforbindelse på mobilen din eller nettbrettet ditt. Dersom porttelefonen ikke får kontakt med appen, vil den i stedet forsøke å ringe opp mobilnummeret som er registrert.

Dersom du er sikker på at du hadde dataforbindelse på enheten din når noen ringte på hos deg, kan det være feil på registreringen din. Registrer deg i så tilfelle på nytt på www.ck30.com og pass på at du velger at du ønsker å benytte porttelefon-appen.

Hvorfor tar det så lang tid før det ringer hos meg?
Dersom du valgte at du ønsket å bruke mobilapp når du registrerte deg, vil porttelefonanlegget først forsøke å få kontakt med mobilappen. Hvis kontakt ikke oppnås, vil porttelefonanlegget deretter forsøke å ringte direkte til telefonnummeret, men det vil ta ca. 20 sekunder før anlegget slutter å forsøke å få kontakt med mobilappen og i stedet ringer direkte til telefonen din. Dersom du ønsker en raskere løsning, registrerer du deg på nytt på www.ck30.com og velger at du ikke ønsker mobilapp. En eventuell ulempe med dette er at du ikke får video.