Container settes ut førstkommende lørdag 02. september fra kl. 10.00 – 16.00

Det skal ikke kastes større mengder avfall fra oppussing o.l. i containeren!

Containeren bestilles for at alle andelseiere skal ha mulighet til å kvitte seg med mindre gjenstander som ikke kan kastes i restavfallet. Dersom du skal kaste større mengder avfall fra oppussing o.l. må du selv sørge for å få dette hentet, og betale for bortkjøring. Andelseiere som fyller containeren med større mengder byggeavfall vil bli fakturert kostnaden for containeren.

Spesialavfall kan leveres i mottaket i bakgården i Schaus-kvartalet. Elektriske artikler kan leveres hos hos f.eks. Elkjøp eller Power, lyspærer, batterier o.l. kan leveres hos dagligvareforretninger som REMA, KIWI, o.l. Hvis du er usikker på om noe kan kastes i containeren, spør gjerne først.

Det skal heller ikke settes gjenstander på utsiden av containeren, da disse ikke vil bli hentet. Vi ber pent om at alle respekterer dette, slik at alle kan få benyttet seg av denne tjenesten, og håper dere får gjort en liten høstrengjøring i boden 🙂

Vennlig hilsen Styret CK30