Takhagen er åpen!

Heisann alle sammen!

Vi fikk brukstillatelse mye tidligere enn antatt, nå ila. forrige uke. På mandag hadde vi overtakelsesbefaring med entreprenør der vi gikk gjennom det som måtte gjenstå av finpuss og andre ting vi ønsker at han retter opp i før kontrakten regnes som fullbyrdet.

Denne uken (og vi regner med noen fremover) vil derfor gå med til å ferdigstille disse arbeidene og kjøpe inn/pusse opp resterende møbler. I tillegg er det noen elementer det er bestillingstid på. Alt dette skal være på plass innen vi inviterer alle på en skikkelig åpningsfest i august!

Da vil vi også få skrevet en blekke som forklarer litt mer om de forskjellige elementene, hvilke valg som er tatt og hvorfor.

Men, som sagt så ønsker vi å åpne nå som vi har brukstillatelse! Håper på forståelse for eventuelle manglende elementer, og særlig planter som tar litt tid og stell før de får sin rette form.

Takhagen er herved åpen for alle beboere, VELKOMMEN OPP!

Vi håper alle kommer til å trives i hagen, og minner derfor igjen om at terrassen er deres, så husk å ta vare på den! Møbleringsplan/-liste og regler for takterrassen vil bli hengt opp i løpet av torsdagen.

Tusen takk for tålmodigheten gjennom dette prosjektet.

Mvh.
Arbeidsgruppen for takhagen.