Takhage Oppstart

Hei alle!

I dag har vi endelig 04.02.2022 signert kontrakt med entreprenør Hanisch AS, som skal starte å bygge takhagen vår nå i mars!! 🥳🥳 Nå skal vi endelig få et fantastisk uteområde alle kan storkose seg på. 😎🌴

Planlagt ferdigstillelse er satt til juni, da vi håper å kunne invitere dere alle på en skikkelig åpningsfest! 🥳🎉

Så til litt praktisk info,

Ved arbeidets oppstart, og under byggeperioden, vil hele 8. etasje være avlåst for beboere. Dersom man har rømningsvei gjennom branntårnet på østre side vil rømningsvei være å gå ned trappen. Dette er forøvrig slik rømningsvei allerede er spesifisert, men vi ønsker å nevne det uansett.

Selv om vi har måttet erstatte tiltenkte plantekasser med sedum av hensyn til vekt, ønsker vi likevel å danne en “Grønn Gruppe” som kan få litt råderett over beplantningspotter og ellers det andre grønne som kommer på taket. Vi ser for oss at denne gruppen kan få litt ansvar for grøntområdene på utsiden også, der vi ønsker å få til en dugnad på nå i slutten av februar. Om du er interessert i å være med på dette, meld deg gjerne på så kan vi få planlagt! Blandt annet tenker jeg noen busker og trær trenger litt stell! https://www.facebook.com/groups/ck30gronn

Vi er veldig glade for å endelig ha kommet i land med kontrakten, og håper at dere også blir storfornøyd!

Mvh. Arbeidsgruppen for Takterrassen