Digital generalforsamling. Husk å opprette bruker og gi samtykke til elektronisk kommunikasjon!

Bruksanvisning til digital generalforsamling viser hvordan du oppretter bruker via usbl.no . Trykk på linken «Min side» og «registrer bruker». Oppgi epost eller telefonnummer registrert hos Usbl (som eier av bolig eller medlem) og lag et passord.

Første gang du logger på Min side får du opp en dialogboks der du sette hake for samtykke til elektronisk kommunikasjon. Her kan du krysse av for om du vil varsles på e-post eller motta varsel på SMS (eller begge).

Når du har blitt registrert vil du motta innkalling til generalforsamlingen. Hvordan selve generalforsamlingen vil bli gjennomført står beskrevet i innkallingen. Det står også beskrevet i brukerveiledningen her:

Lykke til.

Hilsen

Styret