17.mai forberedelser på takterrassene

Lørdag 5. mai kl 14-16 vil styret være på takterrassene for å rydde, vaske og gjøre de litt finere etter vinteren, slik at det blir hyggeligere for beboere å sitte der oppe på 17.mai. Vi setter stor pris på om flest mulig beboere ønsker å hjelpe til. Vi oppfordrer spesielt de som selv bruker takterrassene til å delta på dette.

Det er flere som har hatt forslag til midlertidige løsninger rundt hull i gulvet på terrassene. Disse forslagene kan sendes så detaljert som mulig til styret i forkant, og senest 1.mai. Skriv også detaljer om hva som må handles inn til dette arbeidet. For at dette skal bli gjennomførbart i denne omgang, er vi også avhengige av beboere som melder seg til å gjøre denne jobben.

Vi kjøper inn litt øl og snacks til de som blir med på dette uformelle arrangementet, så vi kan ha det hyggelig når vi er ferdige.

Vel møtt!

PS: Dette er ikke borettslagets «offisielle dugnad». Den vil bli arrangert av det nyvalgte styret etter 8.mai.