Fikk du ikke oppdatert nøkkelbrikken din i dag?

Ingen problem! Du kan nå få mobilnøkkel. Det får du ved å sende en henvendelse til styret@ck30.com med mobilnummeret ditt.

Etter at du har fått en e-post som bekrefter at telefonnummeret ditt er registrert, kan du åpne døren kun ved å ringe porttelefonen på nummer ‭+33 7 60 82 77 31‬.

Nummeret du ringer er et fransk nummer, men det vil ikke koste deg noe siden samtalen ikke besvares.  Døren åpnes likevel i det du hører at det ringer.

For at styret skal kunne verifisere at telefonnumre som registreres faktisk tilhører beboere i CK30, må vi enten ha mobilnummeret som sendes inn forhåndsregistrert, eller bilde av legitimasjon sammen med forespørselen om mobilnøkkel. Det er også mulig å avtale møte med styrets medlemmer for å få registreret nummeret. Husk da legitimasjon.

Trenger du fortsatt nøkkelbrikke for å komme inn i boder, avtaler du et møte ved et av styrets medlemmer på tidligere nevnte e-postadresse. Ta med deaktiverte nøkkelbrikker for oppdatering av disse.

Styret håper med dette på at alle beboere i CK30 blir fornøyde med vår nye, fremtidsrettede porttelefonløsning og benytter anledningen til å ønske god helg.