Vi bytter strømleverandør

01. februar 2017 byttet Usbl ut sin samarbeidspartner på strøm, til Kraftinor på produktet Usbl strøm. Usbl strøm som er en strømavtale fremforhandlet for borettslag og medlemmer tilknyttet Usbl. Styret i CK30 har vurdert denne avtalen for borettslaget og har kommet frem til at det er potensielle besparelser ved å bytte strømleverandør.

Når vi sammenlignet prisene ble det tatt utgangspunkt i forrige års strømpriser. Vi ser da at CK30 ville ha spart ca. 13.000,- på strøm i fjor dersom vi hadde hatt denne avtalen. I tillegg får vi 2% medlemsbonus på avtalen. CK30 bytter derfor til Usbl strøm fra Kraftinor den 20. november 2017.

For CK30s beboere medfører byttet redusert månedspris på anleggsdrift fra ca. 60,- per måned til 49,- per måned. Dette kommer i tillegg til den lave strømprisen vi får gjennom avtalen.

Mer informasjon om produktet finner du her: Usbl strøm

Som medlem i Usbl har avtalen ingen binding og du får 2% medlemsbonus på forbruket ditt. Dersom du ønsker å bli medlem av Usbl, kan melde deg inn på nettsidene til Usbl.