Nytt porttelefon- og nøkkelsystem

Styret i CK30 kan endelig informere at det nå er bestilt nytt porttelefon-system til hovedinngangen i borettslaget. Kort fortalt vil det nye systemet fungere sammen med en mobilapp og/eller et telefonnummer som er koblet til hver enkel leilighet.

For å unngå en storm av henvendelser til styret rundt det nye systemet, ber vi om at alle sammen venter med spørsmål som omhandler den nye løsningen. Når vi har mer informasjon rundt løsningen klar, vil det nemlig bli publisert en egen infoside her på ck30.com som omhandler det nye systemet. Denne siden vil gi svar på de fleste spørsmål rundt løsningen.

Det vil også etter hvert bli sendt ut informasjonsbrev til alle andelseiere i borettslaget, hvor man vil bli henvist til registrering av telefonnummer for hver enkelt leilighet.

Vi tar samtidig en fullstendig gjennomgang og rydder opp i nøkkelsystemet som gir beboere adgang til f.eks. boder og fellesarealer, og det vil også komme mer informasjon om dette i tidligere nevnte informasjonsskriv.