Årlig kontroll av brannalarmanlegget

Torsdag 22. juni vil Honeywell komme til CK30 for å gjennomføre årlig kontroll av brannalarmanlegget vårt. Honeywell vil være i bygget fra ca. kl. 08:30 og utover dagen. Det vil bli gjennomført en klokketest i forbindelse med kontrollen, og det er viktig at alle beboere som er hjemme når klokketesten starter, faktisk forlater bygget. Husk at man aldri kan vite om det er en test eller reell alarm.

Det er ønskelig for Honeywell å komme inn i så mange leiligheter som mulig for å få gjennomført en visuell kontroll av detektorer. Dette i tillegg til at detektorene vil bli testet fra sentraler rundt om i bygget. Honeywell kommer derfor til å ringen på og be om å få komme inn i alle leiligheter hvor det befinner seg noen hjemme. Dersom noen ikke er hjemme i dette tidsrommet men likevel ønsker å få gjennomført visuell kontroll av sin detektor, kan det avtales overlevering av nøkkel til styreleder kvelden i forveien som vil kunne hentes igjen etter kl. 21:00 den 22. juni. Ta kontakt på e-post til styret@ck30.com senest dagen i forveien.