Nye regler for leie av felleslokalet i 8 etg

Styret har gjennomgått og fornyet reglementet for leie av felleslokalet. Vi ber derfor alle beboere om å sette seg nøye inn i de nye reglene før man sender forespørsel om leie. Reglementet er endret for å sikre borettslaget økonomisk ved skader/hærverk, verne om naboer og er mer detaljerte for å unngå eventuelle misforståelser. De nye reglene finner du under «Ofte stilte spørsmål» – Leie av fellesrom.

Vi gjør også oppmerksom på endrede rutiner for å booke rommet. Tidligere har beboere selv booket datoen i kalenderen til CK30 sin Facebook-gruppe. Fremover vil vi gå bort i fra dette (og dermed er Facebook ikke lenger en gyldig kanal for å holde av datoer til fellesrommet). Du skal nå først sende en henvendelse til styret (Se «Ofte stilte spørsmål» – Leie av fellesrom).  Når styret godkjenner forespørselen din, vil vi opprette et arrangement i kalenderen på CK30.com.